Lunch laten bezorgen

Wilt u voor een grotere groep mensen een lunch laten bezorgen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment lunchopties, dat door heel Nederland wordt bezorgd, bevat zeker de producten die u nodig heeft.

Of het nu gaat om een teamuitje, schoolreisje of familiedag waarbij u op zoek bent naar kant-en-klare lunchpakketten die gemakkelijk kunnen worden uitgedeeld in de bus of op locatie, of dat u een lunch wilt laten bezorgen voor een vergadering, housewarming of ander evenement waarbij een assortiment broodjes meer geschikt is, wij hebben het voor u.

Plan u een meer exclusieve gelegenheid zoals een bruiloft, uitvaart of communie en wilt u een speciale lunch laten bezorgen? Dan kunnen we naast broodjes ook diverse soepen, heerlijke maaltijdsalades en vers fruit leveren. Ook kunnen verschillende dranken worden toegevoegd aan uw lunchbestelling.

Bekijk hier het lunch assortiment en bestel eenvoudig online!

Lunch laten bezorgen

Selecteer de juiste lunch bij die bepaalde gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een geheel warm of koud lunchbuffet, broodjesschalen of lunchpakketjes, bij Catering Verhagen vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Wij begrijpen heel goed dat u voor een tuinfeest een ander soort lunch wilt laten bezorgen dan voor een trouwerij. Daarom kunt u bij ons voor iedere gelegenheid de juiste lunch selecteren.


Onze heerlijke lunch helpt u de dag door!

De lunch is voor veel mensen meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om weer nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag.

Na een goede lunch kun je er weer even tegenaan. Het is dus van groot belang dat als je ervoor kiest om een lunch te laten bezorgen er voldoende keus is voor iedereen.

De lunches die wij verzorgen hebben we in allerlei soorten en maten en voor allerlei verschillende gelegenheden. Uiteraard kunt u ook specifieke wensen doorgeven, dan zorgen wij dat deze smakelijk worden vervuld.

Lunch bezorgen

Een heerlijk verse lunch met alleen de beste ingrediënten

Wij bereiden onze lunches uitsluitend met alleen de beste ingrediënten. Denk daarbij aan heerlijk vers brood, luxe vleeswaren en verse vissoorten.

Maar ook voor warme lunchgerechten bent u bij Catering Verhagen aan het juiste adres. Wij bezorgen verschillende soorten soepen en warme gerechten.

Heeft u een lunch catering nodig voor een langere periode, bijvoorbeeld voor die vergaderingen die iedere maandag middag terugkeren of de wekelijkse teambespreking op woensdag middag? Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om wekelijks of zelfs dagelijks lunch te laten bezorgen.


Eenvoudig bestellen en lunch laten bezorgen

U kunt een lunch eenvoudig online bestellen. Blader op uw gemak door ons lunch assortiment en plaats uw favorieten in het winkelmandje.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken.

Scroll naar boven